User Tag List

Thanks Thanks:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: LED Awning lights stopped working

  1. #1
    DennisK
    Guest

    LED Awning lights stopped working

    3rd trip out and I went to turn on the LED awning lights and they did not come on. The switch inside teh control panel illuminates but after several attempts to get them to work, no luck. They worked last weekend...


    Any thoughts?

    Dennis

  2. #2
    Site Sponsor Dave and Monica's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Gore Bay, Ontario
    Posts
    2,172
    Blog Entries
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    There should be a 12V fuse in the DC panel for it...have you checked it?

    Dave
    Dave and Monica - Gore Bay, Ontario
    Vitus the Hungarian Vizsla
    2014 Reflection 337 RLS #129
    2008 F250 V10 CC Lariat RWD

  3. #3
    DennisK
    Guest
    i figured it out. It helps if you have the awning extracted all the way out! Apparently, I was one rotation shy (story of my life) or having it fully extended and the lights were working, just not visible.

  4. #4
    Site Sponsor Dave and Monica's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Gore Bay, Ontario
    Posts
    2,172
    Blog Entries
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You could use that for a 'dimmer' function!

    Dave
    Dave and Monica - Gore Bay, Ontario
    Vitus the Hungarian Vizsla
    2014 Reflection 337 RLS #129
    2008 F250 V10 CC Lariat RWD

  5. #5
    DennisK
    Guest
    you may have an idea there!

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I know this is an old thread but it helped me. My awning lights stopped working in my 2019 375 res. I called GD and was told there was a “light control module” behind the panel in the front pass thru. After 30 minutes of taking it apart and searching, I gave up.

    Came to the forum, saw this thread, checked behind the switch panel in the cabinet, and found a 2 amp 12v blade fuse blown. I replaced the fuse that’s connected to the awning switch and presto! Just wanted to share the fix that was suggested worked.



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Less is More........................
    Current 2019 Solitude 375res
    Current 2016 Runaway Camper RangeRunner
    Previous 2018 Open Range 310bhs

Similar Threads

  1. Awning lights and running lights not working
    By Chiliman85131 in forum General Tech Topics
    Replies: 12
    Last Post: 08-28-2019, 08:54 PM
  2. Maxfan stopped working
    By ollantaytambo in forum General Tech Topics
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2015, 04:50 PM
  3. Furrion TV just stopped working
    By Phydeauxman in forum General Tech Topics
    Replies: 2
    Last Post: 05-03-2015, 08:40 PM
  4. Furrion TV just stopped working
    By Phydeauxman in forum General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 03-17-2015, 09:08 AM
  5. Furrion 50 amp outside plug (led stopped working)
    By Sersteve in forum Electrical System and Wiring
    Replies: 11
    Last Post: 09-08-2014, 09:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

DISCLAIMER:This website is not affiliated with or endorsed by Grand Design RV, LLC or any of its affiliates. This is an independent site.