User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Tv cable setup

  1. #1
    Seasoned Camper teamam's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Portland, OR
    Posts
    204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Tv cable setup

    Ok guys. I have set my tv to input of tv. Have cable outside hooked up. Ran a scan and it finds no channels. What am I doing wrong

    Brett

    Sent from my SM-G900V using Tapatalk
    2015 RAM 3500 Crew Cab Laramie Diesel
    2016 375RE
    Pullrite 2900 Superglide hitch
    Wife and program director, Nancy
    2 Labradors, Abby and Willow

  2. #2
    james quinn
    Guest
    I believe there is a setting for cable or attenna on the scan ? Also, your cable hookup to right spot (ie: bedroom or living room) ?

  3. #3
    Seasoned Camper teamam's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Portland, OR
    Posts
    204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok thx. Did the cable scan. Did not know I was to split the cable coming in. I just screwed it into cable

    Sent from my SM-G900V using Tapatalk
    2015 RAM 3500 Crew Cab Laramie Diesel
    2016 375RE
    Pullrite 2900 Superglide hitch
    Wife and program director, Nancy
    2 Labradors, Abby and Willow

  4. #4
    Seasoned Camper dihtn1's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    165
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Make sure you turn the power off on your antenna.
    Dave and Anne
    2015 Ford F350 XLT 6.7l 3.55 Crew Cab/SB
    2016 Grand Design Reflection 337RLS w/King Size Bed and Dual A/C
    2 Golden Retrievers - Ivy 6 yrs and Ruby 2 yrs.

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    Seasoned Camper teamam's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Portland, OR
    Posts
    204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooooh yeah. Where is that any idea on 375re

    Sent from my SM-G900V using Tapatalk
    2015 RAM 3500 Crew Cab Laramie Diesel
    2016 375RE
    Pullrite 2900 Superglide hitch
    Wife and program director, Nancy
    2 Labradors, Abby and Willow

  6. #6
    Seasoned Camper Lingerlonger's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Maryland
    Posts
    388
    Blog Entries
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have a 337, not a 375RE, but......

    The power for the antenna is usually on the cover of the handle that cranks your antenna up. A push button.
    If you are wanting cable signal, the antenna power has to be off.

    Also make sure your incoming cable wire is attached to the right input in your connection center.
    Again, on my 337, it needs to be connected to the one labeled cable, NOT the ones labeled bedroom, living room, or basement.
    (Those are for if you are using a satellite receiver.)

    Then just go to the menu on your TV, and scan for cable.

    Hope this helps.

    K
    Ken & Wilma
    Central Maryland
    2014 Reflection 337RLS #439
    2011 F250 CC 4x4

  7. #7
    Seasoned Camper teamam's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Portland, OR
    Posts
    204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thx. I love this forum. I am so glad you guys are are there

    Sent from my SM-G900V using Tapatalk
    2015 RAM 3500 Crew Cab Laramie Diesel
    2016 375RE
    Pullrite 2900 Superglide hitch
    Wife and program director, Nancy
    2 Labradors, Abby and Willow

  8. #8
    Fireside Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Canton N.C.
    Posts
    84
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have found that I need to scan for channels with the satellite connections at each TV and then hook to the cable connection to get all the channels at my favorite campground. I guess the cable strenghth is low. Just throwing this out there!
    David,Sherry & Two Grandsons
    2015 Reflection 323 BHS #955
    2016 Ram 3500 SRW

  9. #9
    Seasoned Camper teamam's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Portland, OR
    Posts
    204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thx. I have had to scan a couple of times for it to take

    Sent from my SM-G900V using Tapatalk
    2015 RAM 3500 Crew Cab Laramie Diesel
    2016 375RE
    Pullrite 2900 Superglide hitch
    Wife and program director, Nancy
    2 Labradors, Abby and Willow

  10. #10
    Seasoned Camper teamam's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Portland, OR
    Posts
    204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok. The tv in bedroom. Works fine on atenna nothing on the big tv cable or atenna. Keeps asking for auto scan. Done 7 times NOTHING

    Sent from my SM-G900V using Tapatalk
    2015 RAM 3500 Crew Cab Laramie Diesel
    2016 375RE
    Pullrite 2900 Superglide hitch
    Wife and program director, Nancy
    2 Labradors, Abby and Willow

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Connecting a Cable Modem via Cable connection
    By Boxkicker46 in forum Full Timing your Grand Design RV
    Replies: 10
    Last Post: 09-06-2017, 12:32 AM
  2. Trying to decide what to do for inverter setup?
    By Brentalive in forum General Discussion
    Replies: 43
    Last Post: 11-05-2015, 10:40 PM
  3. B&W companion hitch setup w/303RLS, 2011 F-250 4x4, 6'8 box
    By Julie n Kevin in forum Tow Vehicles
    Replies: 7
    Last Post: 03-02-2014, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

DISCLAIMER:This website is not affiliated with or endorsed by Grand Design RV, LLC or any of its affiliates. This is an independent site.